Konferensrum

Vi har flera välutrustade konferensrum att välja mellan.

Tryckhallen

Största lokalen på Grand och Hwitan är Tryckhallen, en evenemangslokal på cirka 300 kvadratmeter.
Hallen kan användas till konferenser, utställningar, fester och diverse andra arrangemang.

300 m2
Upp till 180 personer
Upp till 100 personer
50-70 personer
50 personer

Ätrajungfrun

Ett konferensrum för lite mindre utbildningar och möten. Ligger i anslutning till Lergöken och används ofta för konferenser som vill kunna dela upp gruppen vissa tider. Lokalen har begränsat dagsljus.

40 m2
25 personer
20 personer
15 personer

Lergöken

En perfekt lokal för utbildningar och möten. I anslutning till lokalen går det att få bra utrymmen för grupparbeten vid behov. All nödvändig teknik finns tillgänglig.

45 m2
40 personer
26 personer
20 personer

Tullbron

En bra konferenslokal med en fantastisk utsikt över Ätran. Lokalen passar till allt - utbildningar, årsmöten eller olika presentationer. Här kan vi även arrangera större middagar.

95 m2
60-70 personer
40 personer
20-24 personer

Garveriet

Garveriet är en perfekt lokal för visningar, föredrag, mindre utställningar eller mer traditionella konferenser. Här kan vi även ordna middagar, mingel eller andra arrangemang. Det är med andra ord en mycket flexibel lokal med skön atmosfär.

200 m2
Upp till 140 personer
60-70 personer
30-36 personer
Bankett för upp till 100 personer

Övriga lokaler

På Grand finns det även andra lokaler som kan användas till konferenser, visningar och samlingar av både traditionellt och lite annorlunda slag. Hör av er så berättar vi mer. Dessutom ordnar vi gärna speciella företagsarrangemang i restaurangen eller i nattklubben.